Warrior Ritual G6 E+ SR, kilpi
Warrior Ritual G6 E+ SR, kilpi
Warrior

Warrior Ritual G6 E+ SR, kilpi

Tuotetta rajoitettu erä.

Ritual G6 E+ -kilvessä on entistä paksumpi levy, joka on suunniteltu tarjoamaan maksimaalisen rebound-kiekkojen palauttamisen.

186,75 €
249,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Tämä kilpi on pro-mallin pikkuveli ja suunnattu edistyneen tason/aktiivisesti pelaavalle maalivahdille, joka haluaa saada kaiken irti kilvestään.

Warrior CoverEdge+ on tuttu jo aiemmasta Ritual G5-mallistosta ja sen ideana on maksimoida kilvellä peitettävä alue.

Ritual G6 E+ -kilvessä on entistä paksumpi levy, joka on suunniteltu tarjoamaan maksimaalisen rebound-kiekkojen palauttamisen. Kilven 20-asteen kulma on suunniteltu kääntämään kiekot korkealle pois maalista. G6 E+ -kilven tasainen pinta tarjoaa suuren pinnan sekä avoimen mansetin ranteen alueella, joka  on suunniteltu maksimoimaan ranteen liikkuvuuden.

G6 E+ kämmen on täysin irrotettavissa ja voidaan säätää High-, Medium- tai Low-asetukselle. Kämmenen voi myös  korvata kokonaan Intermediate-, Medium-, Large- tai XL-hanskalla.

Normaalisti hyllyssä  G6 E+ Intermediate kilvessä on Int. Large irrotettava kämmen. Jokainen osa hanskasta on säädettävissä monien kiinnityspaikkojen ansiosta, jotta voit löytää G6:sta juuri sopivan istuvuuden ja tunteen.

Kämmenen selän vaahtomuovi on kapeneva alaspäin sormia kohti, mikä tuo kilven kulmaa alaspäin ja luo luonnollisemman käden asennon. Näin pääset kilvellä entistä helpommin kiekkoja kohti ja estät pelaajien maaliyritykset.

Kilven sivulta löydät säädettävän muotoillun peukalon ja sormien osan suojan. Sivussa olevaa etusormityynyä voidaan säätää ja/tai poistaa mukavuuden ja suojan takaamiseksi. Itse peukalokappale voidaan kallistaa eri tavoin ja säätää siten, että se on mukavampi ja oikean tuntuinen juuri sinulle.

VÄRI: VALKOINEN

Paino:
800 g