CCM Tacks AS-V Pro JR, hartiasuoja
CCM Tacks AS-V Pro JR, hartiasuoja
CCM

CCM Tacks AS-V Pro JR, hartiasuoja

Tuotetta rajoitettu erä.

Tämä hartiasuoja edustaa maksimaalista suojaa, kattavaa suojaavuutta ja erinomaista liikkuvuutta.

139,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Tärkeimmillä alueilla D3O-materiaalilla ja JDP-teknologian HD-vaahtomuoviolkapäällä varustettu AS-V Pro on valmis kestämään kaikenlaisia iskuja. D3O-materiaali on nopeudelle herkkä, joten mitä kovempi isku, sitä paremmin D3O reagoi absorboidakseen ja imien iskun energiaa.

CCM lisäsi selkärangan ja rintalastan suojaa samalla parantaen hartiasuojan hengittävyyttä ja liikkuvuutta. Vent-Tech Hybrid Shield-suojan ansiosta rintalasta ja selkäranka tarjoavat eliittitason suojan raskaissa kulmaväännöissä. Lisäksi Flex Motion -paneelit, solisluun suojaus ja pidennetty alaselän pehmuste antavat pelaajalle mahdollisuuden liikkua vapaasti pitäen samalla vartalon täysin suojattuna.

Pelaajat voivat hienosäätää istuvuuttaan pituussuunnassa säädettävillä vartalo- ja hauishihnoilla samalla, kun he voivat säätää tai poistaa vatsan ja alaselän pehmusteen. Lisäksi hauissuojien muovisuojaa voidaan pidentää 1″ (2.5cm)  lisäämään peittävyyttä kyynärsuojan kanssa. AS-V Prossa on sisäisesti sublimoitu polyesterivuori, joka siirtää erinomaisesti hikeä ja kosteutta pois kehosta ja tekee siitä mukavan koko jäällä olon ajan.