CCM Tacks AS-V Pro SR, säärisuojat
CCM Tacks AS-V Pro SR, säärisuojat CCM Tacks AS-V Pro SR, säärisuojat CCM Tacks AS-V Pro SR, säärisuojat

CCM Tacks AS-V Pro SR, säärisuojat

Tuotetta rajoitettu erä.

CCM Tacks AS-V Pro Polvisuojat ovat Pro-tason pelaajan polvi- ja säärisuojat Tacks-sarjasta

179,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 2 kpl
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

CCM Tacks AS-V Pro Polvisuojat ovat Pro-tason pelaajan polvi- ja säärisuojat Tacks-sarjasta, joissa huippuluokan suojaavuus ja yksilöllisen istuvuuden mahdollistavat.

Yksi tärkeimmistä kohdista jalan alueella on polvilumpio ja tässä suojassa sen yhdistää CCM:n ammattitason JDP-teknologia hajottaen iskuvoiman pois nivelestä, kun taas D3O Foam -älymateriaali auttaa ottamaan vastaan suoraan polveen tulevaa iskuenergiaa “imien” sen itseensä.

Tätä viimeisimmän teknologian D3O-älymateriaalia käytetään myös pohkeen suojassa muovatun muovirakenteen takana ja alemmassa säären osassa peittäen kaikki keskeiset iskujen alueet. TACKS AS-V Pro tarjoaa 39,4 % enemmän suojaa Super Tacks AS1 -säärisuojaan verrattuna!

Ainutlaatuinen AdaptFit-muotoilu on sijotettu  kahdelle avainalueelle. Ensimmäinen on pituudeltaan säädettävä pohjehihna, joka auttaa valitsemaan istuvuuden pohkeen koosta riippumatta. Toinen on korkeussäädettävä suojan vuorauksen osa, joka tarjoaa mukautetun istuvuuden sen mukaan, käyttääkö pelaaja säärisuojaansa luistimen iltin/kielen päällä vai alla. Pelaajat voivat nostaa vuorauksen alaosaa, kun he pitävät suojaa luistimen kielen päällä, tai laskea vuorausta, kun he käyttävät säärisuojaa luistimen kielen alla. Tämä ei pelkästään lisää mukavuutta, vaan myös eliminoi aukkoja suojauksessa.

Paino:
1000 g