CCM Tacks AS-V JR, hartiasuoja
CCM Tacks AS-V JR, hartiasuoja CCM Tacks AS-V JR, hartiasuoja
CCM

CCM Tacks AS-V JR, hartiasuoja

Tuotetta rajoitettu erä.

Nämä hartiasuojat ovat suunniteltu huipputason pelaajille, jotka etsivät maksimaalista suojaa.

81,75 €
109,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 5 kpl
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

CCM TACKS AS-V -hartiasuojat.

Rintalasta ja selkäranka on rakennettu Vent-Tech Hybrid Shield -rakenteella, joka tarjoaa matalan profiilin sekä parantaa samalla suojaavuutta ja hengittävyyttä. Rintalasta-ja selkärankasuojat kelluvat saumattomasti vartalon paneeliosien päällä, mikä mahdollistaa hartiasuojan taipumisen ja liikkumisen kehon mukana varmistaen samalla, että rintalastan ja selkärangan suoja ei koskaan paljasta tyhjää aukkoa iskuille.

Toimivaksi todettu  JDP- ja D3O Lite -olkapäät tarjoavat ensiluokkaista suojausta. JDP hajottaa iskuenergiaa, kun taas D3O Lite -materiaali absorboi sitä pitäen näin huolen, että iskut eivät tule läpi. Hauissuojat, pidennetty kylkiluiden peitto ja ylimääräinen alaselän pehmuste täydentävät täydellisen peiton ja suojapaketin tässä hartiasuojassa.

Voit valita hauissuojien istuvuuden ja mukavuuden säädettävillä hihnoilla. Suojasta löytyy myös helposti säädettävät vatsa- ja alaselkäpehmusteet. Suojan sisäosa siirtää hikeä ja kosteutta pois kehosta jättäen olosi mukavaksi ja mahdollisimman kuivaksi koko jäällä olon ajan