CCM Tacks AS-V SR, polvisuojat
CCM Tacks AS-V SR, polvisuojat CCM Tacks AS-V SR, polvisuojat
CCM

CCM Tacks AS-V SR, polvisuojat

Tuotetta rajoitettu erä.

Aktiivisesti pelaavan valinta joka haluaa eliittitason suojaavuutta, hyvää istuvuutta ja vieläpä hiukan tingittyyn hintaan ykkösmallista,

96,75 €
129,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Aktiivisesti pelaavan valinta joka haluaa eliittitason suojaavuutta, hyvää istuvuutta ja vieläpä hiukan tingittyyn hintaan ykkösmallista.

Suojasta löytyy D3O-älymateriaalia strategisesti tärkeiltä alueilta tuomaan ammattilaistason suojaavuutta iskuja ja laukaksia vastaan. Sitä löytyy polvikupista, pohkeen alueelta sekä säären alaosasta.

Polvikupista löytyy myös vanha ja erittäin toimiva tuttavuus; JDP-rakenne joka ns. hajottaa iskun energian pois tärkeiltä jalan osa-alueilta. Polvikupin yläpuolella reiden alaosassa muovattu EVA Foam -vaahtomateriaali on lisäämässä suojaavuutta ja CCM Flex Motion -teknologia on suunniteltu antamaan luonnollinen liike luistellessa ja pitämään säärisuojan mahdollissimman vähällä kontaktilla housun kanssa, jotta luistelussa ei olisi mikään “tiellä”.

Adapt Fit- tarraremmien avulla voit säätää remmin pituuden oikeaksi ja saat siirrettyä remmin kohtaa paremmaksi oman pohkeesi kanssa. Näin saadaan jokaiselle pohje remmit oikeaan kohtaan. Adap Fit -rakenteen avulla voidaan myös säätää säärisuoja istumaan optimaalisesti pelasit sitten luistimen iltti/läppä suojan päällä tai alla. Suojan säären alaosaa voi säätää korkeussuunnassa juuri oikeaan kohtaan Adapt Fit ominaisuuden avulla. Tämä on toimiva uutuus ominaisuus jota ei ole aiemmin säärisuojissa ollut.