Bauer Vapor HyperLite SR, hartiasuojat
Bauer Vapor HyperLite SR, hartiasuojat
Bauer

Bauer Vapor HyperLite SR, hartiasuojat

Tuotetta rajoitettu erä.

Huippupelaajan valinta ja kevyin mahdollinen! Ammattilaistason suojaavuus ja VAPOR-hartiasuojien ykkösmalli.

179,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 3 kpl
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Vapor Hyperlite -hartiasuojat ovat kapean profiilin suojia ja tarjoavat luonnollisen, vartaloa lähellä olevan istuvuuden maksimaalisen liikkuvuuden ja mukavuuden saavuttamiseksi. Tätä istuvuutta parantavat edelleen matalaprofiiliset olkapäät. Vapor Hyperlite -hartiasuojat ovat markkinoiden kevyimmät!

Uudelleensuunniteltu Aerolite Cap Connektor-teknologia, joka yhdistää kupin rakenteen olkatyynyn pohjaan. Tämän ansiosta hartiasuojat istuvat hyvin olkapäiden seudulla ja antavat käsivarsien alueelle entistä paremman liikkuvuuden.

Mukavan ja joustavan istuvuuden takaamiseksi Bauer käyttää  hartiasuojan “liiviosassa” Flexaprene-vaahtomateriaalia. Flexaprene mukautuu ja joustaa liikkeesi mukaan. Se tarjoaa myös paremman hengittävyyden pitäen olosi viileänä ja kuivana jäällä.

Bauerin Hyperlite HD -muovattu vaahtomuovimateriaali ja Shocklite-vaahtomuovi, tarjoavat maksimaalisen suojan rintalastassa sekä selkärangassa tinkimättä liikkuvuudesta.

Hyperlite-hartiasuojien sisäpuolella Bauer käyttää uutta Thermocore Zero -vuorausta. Tämä vuori yhdistää hien ja hajun hallinnan uudenlaiseen käsittelyyn, joka tarjoaa viilentävän vaikutuksen ja raikkaan tunteen jäällä ollessasi.

Paino:
300 g