Bauer Vapor 3X Pro JR, hanskat
Bauer Vapor 3X Pro JR, hanskat Bauer Vapor 3X Pro JR, hanskat
Bauer

Bauer Vapor 3X Pro JR, hanskat

Tuotetta rajoitettu erä.

Bauer Vapor -hanskaperheessä on erinomainen kapeneva istuvuus ominaisuutena. Tämä istuvuus tarjoaa mukavan ja käsiä lähelle olevan mukavan istuvuuden.

101,15 €
119,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 4 kpl
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Bauer Vapor -hanskaperheessä on erinomainen kapeneva istuvuus ominaisuutena. Tämä istuvuus tarjoaa mukavan ja käsiä lähelle olevan mukavan istuvuuden. Kapeimman tuntuinen hanska Bauerilta kämmenestä ja sormien alueelta, mutta aukeaa mukavasti ylöspäin ranteen alueella, joka takaa että kädet pysyvät pehmeinä.

Vapor 3X Pro -hanskojen Pro Lite Tex -rakenne, jossa on Poly Mesh- materiaali pitää huolen, että hanskat pysyvät kevyinä ja kestävät.

Suojauksessa  3X Pro -hanskassa on käyetty  dual density -vaahtomuovia yhdessä Hyperlite HD- ja PE-sisäosien kanssa takaavat suojan iskuja vastaan, oli kyseessä laukaus tai mailan isku. Hanskoissa on 3-osainen etusormi, jossa on kaksitiheysvaahtomuovia sekä PE-insert antamassa suojaa sormille. Kaksiosainen taipuisa peukalo auttaa liikkumaan ja antaa hyvän tuntuman mailan kanssa. Hanskan laadukas Ivory Pro -kämmen tarjoaa erinomaisen tuntuman mailan kanssa.

3X Pro -käsine sisältää myös Bauerin Thermo Max+ -vuorauksen, jolla on antimikrobisia ominaisuuksia. Se tarjoaa sinulle kosteutta siirtävän mukavuuden ja puhtaan, kuivan käsineen joka kerta, kun olet jäällä.

Paino:
300 g