Toimitusehdot

Yleistä

Ykkos-urheilu.fi verkkokauppa on Ykkös-urheilu oy ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Ykkös-urheilu (y-tunnus 0596429-8, Vapaalantie 2 01650 Vantaa, 010-2710000)]. Ykkös-urheilu pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Kaikki hinnat sisltävät arvolisäveron 24% ja hinnat ilmoitetaan euroissa (€) Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin sekä mahdollisiin toimitusehtojen muutoksiin. 

Jos jokin tuote kiinnostaa, jota meiltä ei löydy niin ota yhteyttä myymäläämme soittamalla tai sähköpostilla niin yritetään saada haluamasi tuote sinulle. 


Ykkös-urheilu pidättää itselleen oikeuden olla toimittamatta tuotetta, mikäli tuotteessa on virheellinen hinta teknisen vian tai inhimillisen erehdyksen vuoksi. Tai varastosaldo on ollut tilausta tehdessä virheellinen.

Ilmoitamme asiakkaalle heti jos huomaamme tilatun tuotteen loppuneen ja yritämme löytää tuotteelle korvaava tuote. 


Maksaminen


Maksupalvelutarjoaja.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksunpalvelutarjoajana toimi Klana Checkout

(Klarna Bank AB Ruotsin yritysrekisterissä yritystunnuksella 556737-0431) Yhteistyössä Klarnan kanssa tarjoamme maksutavoiksi

laskun sekä erä-, kortti- ja suoramaksun.

Luovuttamalla tietoja kassalla hyväkayt Klarna ehdot ja painamalla Osta-painiketta hyväksyt Ykkös-urheilu Oy:n yleiset ehdot

Klarna Bank AB, päätoimipaikan osoite:

Sveavägen 46, 11134 

Tukholma Ruotsi


Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa

Klana Checkout

(Klarna Bank AB Ruotsin yritysrekisterissä yritystunnuksella 556737-0431) 


Myymälä 

Pankkikortit, luottokortit (Visa, MasterCard), käteinen ja Resursbank lasku/osamaksu


Toimitus ja toimituskulut

Toimitamme tilauksia kaikkialle Suomeen, verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. 

Meillä käytettävissä on Posti ja Matkahuolto sekä DB Schenker kuljetuspalvelut.

Yleinen toimituskulu on 6,90€ ja yli 200€ tilauksista emme veloita toimituskuluja. 

Nouto myymälästä 0€ (myymälästä noudot 2h sisällä tilauksesta, myymälän ollessa auki Ark. 12-19 ja La 10-14)


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Pyrimme toimittamaan tilaukset samana päivänä tai seuraavana arkipäivänä tilauksen saapumisesta. 

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 3-7 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.


Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauksen noudosta lukien.


Olethan ensin meihin yhteydessä ennen palautusta, joko sähköpostilla elmo@ykkos-urheilu.fi tai puhelimitse 010 271 0000 niin sovimme tavan palauttaa tuote ja voimme taata asiakkaille ilmaisen vaihto ja palautuksen. 

Palautettavan tuotteen tulee olla ehjä, käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessa. Asiakkaalle erikseen tehty tuote (custom) ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. 


Huom! Tilauksen vastaanottamatta jättäminen ei ole asiakaspalautus. Veloitamme noutamattomista tuotteista 15€ käsittelymaksun. 

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.


elmo@ykkos-urheilu.fi 

Puh. 0102710000